Camilla Wengelin & CW Design

Min första anställning var ett sommarjobb som lagerarbetare på Garntjänst. Därefter tillkom en del arbeten inom lokalvård.

Som 18-åring anställdes jag som vårdbiträde inom hemtjänsten, och något år senare bestämde jag mig för att utbildas till svetsare. Den utbildningen fick dock avslutas i förtid i samband med min första graviditet.

Som 24-åring var jag tvåbarnsmamma med ett familjeliv på landet.

Efter barnledigheten studerade jag datakunskap, HTML, webbdesign, företagsekonomi, marknadsföring och grafisk produktion, något jag uppskattar än idag.

Under drygt fem år dubbelarbetade jag, bland annat som säljare och gruppledare inom Tupperware.

Efter en utbildning till landsbygdsutvecklare fick jag anställning som butikschef i en databutik, där jag blev erbjuden att överta butiken tillsammans med ett par kollegor. Jag avstod och blev istället säljare på Lindex innan ytterligare studier tog vid.


Eget företag

I december 2005 startade jag eget och under de första sex åren var jag verksam på Ljuspunkten i Kilafors, där fokus inledningsvis låg på att utveckla och producera min egen hudvårdsserie. Detta varvades med alternativmedicinska behandlingar.

I slutet av 2011 flyttade jag hem mottagningen, där jag fortsatte arbetet som terapeut tills ett diskbråck gjorde min situation ohållbar.


Läkning via skrift

Min ohälsa ledde till studier på skrivarlinjen på Bollnäs Folkhögskola, där jag fick möjlighet att uttrycka traumatiska upplevelser i skrift. Efter två år i skolbänken återupptog jag företagandet.

Onlineverksamhet

Under hösten 2018 önskade jag bli platsoberoende och digitaliserade därför mitt företag, vilket ledde till en kursverksamhet som fick deltagare från olika delar av världen.

I december 2021 inleddes studier i själavård och tolvstegsprogrammet, med målet att själv bli själavårdare.

Webbhjälp för småföretagare

Företaget CW Design bistår småföretagare som önskar utveckla en verksamhet på New Zenler. 

Vill du bli platsoberoende hjälper jag dig att komma igång med det skiftet via plattformen New Zenler. Se vidare information i menyn.

Då jag även studerar klädsömnad tillbringar jag en hel del tid vid symaskinerna. Resan in i sömnadens värld delar jag i min blogg.  

All kärlek till dig!
Camilla