Camilla Wengelin & CW Design

Min första anställning var ett sommarjobb som lagerarbetare på Garntjänst.

Som 18-åring anställdes jag som vårdbiträde inom hemtjänsten, och något år senare bestämde jag mig för att utbildas till svetsare. Den utbildningen fick dock avslutas i förtid i samband med min första graviditet.

Som 24-åring hade jag hunnit bli tvåbarnsmamma och levde familjeliv på landet.

Efter barnledigheten studerade jag datakunskap, HTML, webbdesign, företagsekonomi, marknadsföring och grafisk produktion, något jag uppskattar än idag.

Under drygt fem år dubbelarbetade jag, bland annat som säljare och gruppledare inom Tupperware.

Efter en utbildning till landsbygdsutvecklare fick jag anställning som butikschef i en databutik, där jag arbetade i ca ett år.

Jag hann även med ett säljarjobb på Lindex innan jag beslutade mig för att säga upp mig och studera till diplomerad aromaterapeut.


En dröm gick i uppfyllelse

I december 2005 startade jag eget företag där jag under de första sex åren var verksam på Ljuspunkten i Kilafors, med fokus på att utveckla och producera min egen hudvårdsserie. Detta arbete varvades med alternativmedicinska behandlingar allteftersom jag utökade mina kunskaper inom området.

I slutet av 2011 flyttade jag hem min mottagning, där arbetet med behandlingar fortsatte tills ett diskbråck gjorde min situation ohållbar.


Läkning via skrift

Min egen ohälsa skapande utrymme för två års studier på skrivarlinjen på Bollnäs Folkhögskola, därefter återupptogs företagandet igen.

Onlineverksamhet

Under hösten 2018 kände jag ett stort behov av att bli platsoberoende och valde därför att digitalisera mitt företag, vilket ledde till en kursverksamhet som lockade ett flertal deltagare från olika länder.

I december 2021 var det dags för ytterligare ett stort skifte och jag valde att studera själavård via tolvstegsprogrammet, med målet att läka själsliga sår.

Webbhjälp för småföretagare

CW Design erbjuder även småföretagare som önskar utveckla sin verksamhet på den digitala plattformen New Zenler coachning och webbhjälp. 

Vill du bli platsoberoende hjälper jag dig att komma igång med det skiftet via plattformen New Zenler. Se vidare information i menyn.

All kärlek till dig!
Camilla